dimarts, 25 de novembre del 2008

Dia 9 - Weeds

A un altre post parlava del bon moment de les sèries de televisió americanes. Aqui va una altra recomenació.

Weeds és una sèrie protagonitzada per Marie-Louis Parker (Tomates verdes fritos) i Elizabeth Perkins (Big). Una viuda, Nancy Botwin (Parker), té dos fills, l'adolescent Silas, el major, i Shane, que comença a descobrir l'autosexe. Nancy viu a una d'aquests urbanitzacions on tot és perfecte, i per tal de mantenir el nivell de vida, es cerca una feina molt particular, vendre maria. Celia Rhodes (Perkins) és una veïnada de l'urbanització, que no aguanta al seu marit, que obliga la seva filla a fer exercici per tal de perdre alguns kilos. Diguem que Nancy és la "progre" i Celia la "conservadora"... però no tot és com sembla.

Però la trama principal és la relació de Nancy amb el seu proveïdor... ja que el presenten com una persona "normal".

Aquest és un resum molt esquemàtic de la trama, ja que hi ha altres personatges que no tenen desperdici... el cunyat, l'advocat, el marit de Nancy, l'al·lota sord-muda de Silas.

Weeds (que és pot traduïr com "males herbes") és una sèrie transgresora, que s'atraveix a tractar temes tabú (drogues, sexualitat, adulteri) amb total naturalitat.

El canal on és pot veure Weeds (de moment encara no tenc parabòlica, ni satèl·lit, només tenc TDT -d'aquest tema ja en parlarè un altre dia-, i donat l'espantosa programació, estic pensant en "desenxufar" l'aparell, per tant desconec si ho emet altra cadena) és Cuatro, sense hora ni dia fixa... de matinada... i repetint les dues primeres temporades una i una altra vegada... de moment se n'han emés 4.

Si Cuatro no emiteix les temporades que resten, em veuré obligada a cercar altres canals enxarxats per saber com segueix... que així com va acabar la segona temporada promet molt.