dimecres, 19 de novembre del 2008

Dia 5 - 30 Rock - Rockefeller Plaza


Afortunadament les sèries de televisió, i amb això faig referència només a les americanes, estan pasant per un extraordinari moment.

Una de les millors és 30 Rock, emesa actualment, de matinada (el DVD gravador està ja amortitzat) per La Sexta com Rockefeller Plaza. La trama és d'allò més senzilla, els esdeviniments diaris d'una cadena de televisió. Cares conegudes només una, Alec Baldwin com l'egoista directiu sense escrúpols disposat a trepitjar a qualsevol per tal de sortir-se amb la seva.

Però el que més destacaria, millor dit, a qui més destacaria és Tina Fey, fins aleshores desconeguda (és la que va fer la imitació de Sarah Palin al programa Saturday Night Live). Fey és la creadora, guionista i actriu principal de la sèrie. Aquesta al·lota és natural, senzilla i creïble.

El millor de 30 Rock, tot.

El pitjor, res. Bé, la manca de serietat per part de la cadena a l'hora de l'emisió. De matinada, sense hora fixa i ambs excesius talls per a publicitar pornografia (i que consti que no hi estic en contra, sinó que qui veu la sèrie no està pendent de si unes ties s'estan montant un numeret o no).